Stuur ons een berichtje

  Heb je vragen? Stuur ze via het contactformulier of e-mail/bel rechtstreeks.

  Karel Swings
  Culostraat 28
  3360 Opvelp (Bierbeek)

  +32 472 766414 

  [email protected]

   

  BTW: BE 0808 914 870

  Partners

  De smaakmakers van Hartichoc? Tinne en Sarah Milis, nice to meet you! Samen bundelen we meer dan 25 jaar ervaring in de catering- en eventsector. Als rasechte foodsisters slaan we met Hartichoc de pollepels in elkaar om onze klanten een heerlijk, eerlijke foodexperience te geven. Een beleving die start vanop het bord, meereist met onze cateringservice en zich via foodmarketing nestelt in het hart.

  Mobiele frituur aan huis

  Een feest met een prachtige foodtruck waar vele nog over spreken lang nadat uw feest voorbij is. Thierry en Melanie zorgen voor heerlijke frietjes en snacks die bij jouw event passen.

  Reeds 15jaar een vaste waarde in de eventwereld en het verhuren van attracties. Bij DK Rents kan je terecht voor al je springkastelen, attracties en obstakelbanen. Plezier de hele dag door met zowel kleine als grote attracties en veel meer.

  Uw event is pas helemaal af met aangepast entertainment. Mentalist / Gedachtengoochelaar Bart Nijs transformeert vaak voorspelbare evenementen in engagerende momenten van verbinding en verwondering. Wilt U een evenement dat bijblijft? Bezoek de website en boek een vrijblijvend online kennismakingsgesprek.