Welkom bij

Baboen

image

Een jong en dynamisch bedrijf en een nieuwe speler op de markt voor de verhuur van tenten.
Wij bieden Startenten aan, alsook vouwtenten van de hoogste kwaliteit, dit voor Uw events.
Bekijk gerust ons aanbod feestmateriaal alsook onze partners en laat het ontzorgen aan ons over.

tuinfeest stertent 40 startent

Een tent huren bij Baboen Landen?

Wij verhuren en leveren tenten in Landen voor al uw evenementen, trouwfeesten, tuinfeesten, communie, bedrijfsfeesten. Welke party U ook organiseert, tentenverhuur Baboen Landen zorgt ervoor.

Bij ons kunt u ook feestmateriaal huren:

Lange tafel, korte tafel, ronde tafel, stattafel
Klapstoel, witte stoel, beklede stoel, barkruk
Bestek en glazen
Meubilair: toog, zetel, loungetafels
Verlichting en decoratie

Onder al onze tenten kan een houten tentvloer geplaatst worden, dit zorgt voor stabiliteit, beschermt de ondergrond en kan dienen als dansvloer op uw event.

De tenten van tentenverhuur Baboen Landen zijn van de hoogste kwaliteit, brandveilig, waterdicht, made in Belgium en zorgen voor beschutting bij droog en nat weer. Wij werken volledig naar de wensen en vragen van de klant. Na het goedkeuren van de offerte, komen wij de tent en het feestmateriaal leveren, monteren en nadien demonteren. Kortom; klant is koning.

Welke tent past nu bij uw event? Tentenverhuur Baboen Landen heeft 3 mogelijkheden:

Stertent

De stertent is te huur in 2 maten: 13m en 17m. Je kan deze tent herkennen aan zijn hoge punt, centrale paal en 6 verankeringspunten. De mooie open bogen zorgen voor een quasi 360° graden zicht en geven voldoende ruimte voor je feest, een exclusieve look gegarandeerd. De stertent kan in uw tuin geplaatst worden of op een door de klant gekozen locatie. Optioneel kunnen zijwanden aangebracht worden voor schaduw of beschutting. De zijwanden zijn volledig gesloten of doorkijk. Dankzij de guirlande verlichting of centrale 3spot op de paal, kunnen u gasten genieten van het feest tot de vroege uren.

Vouwtent

Een makkelijk opzetbare tent, die weinig plaats inneemt en die uitbreidbaar is; dat zijn onze vouwtenten. Beschikbaar in 3x3m en 6x3m, zwart of wit. In enkele minuten opgezet en direct genieten van je feest. Zijwanden zorgen ook hier dat je feest droog en windvrij verloopt.

Stretchtent

Nieuw in het gamma dit jaar: de stretchtent. Tentenverhuur Baboen Landen geeft een luxe uitstraling aan je feest met dit prachtig waterdicht doek. Een trouw, bedrijfs of tuinfeest? Prachtig tafelen of een mooie ceremonie behoren tot één van de vele mogelijkheden. Wij verhuren deze tent in 7.5m x 10m grootte. Deze tent is zeer flexibel en rust op houten palen. Stevige pinnen in de grond houden deze tent op zijn plaats.

Tentenverhuur Baboen Landen heeft vele mogelijkheden en onze tenten geven uw feest een unieke look. Contacteer ons voor meer informatie.

Mooie momenten onder Baboen tenten.